2018. augusztus 19., vasárnap

Erin Watt Papír ​hercegnő (A Royal család 1.)



Eredeti cím: Paper Princess
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 360
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Sorozat: A Royal család 1.

Fülszöveg :

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához. 
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük. Talán igaza van. 
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját szabályait. 
Ella percek alatt eljut a szegény árva sorstól az amerikai álomig… De tényleg könnyebb az utóbbiban élni?
Kövesd a sorsát te is és éld át egy különleges világ örömét, bánatát!

Vélemény :

Első mondat : "- Ella! Menj az igazgató irodába -közli Ms. Weir, amikor belépek hozzá matekórára."

Az elején Ella még az iskolában van ahol kiderül , hogy napról napra él az édesanyja meghalt és az ő személyi igazolványával dolgozik egy sztriptízbárban az elején nem hiszi el hogy Callum Royal a gyámja míg végül Callum „ el nem rabolja „ és elviszi a Royal palotába . Igen mint a fülszövegből kiderül nem igazán kedvelik meg Ellát a Royal fiúk .

Gideon : vele nem sokat találkozunk a regény alatt mivel ő már főiskolás csak hétvégente van otthon .

Az ikrek ( Sawyer , Sebastian ) ők legtöbbször együtt szerepelnek egy egy jelenetben és azt tudjuk meg hogy ki használják az ikerségüket főleg a randizás területén .

Easton : ő az aki a kezdeti ellenségeskedés után mindig ott van Ellának mint egy jó barát és védi is Reed ellen de egyben támogatja is őket .Jó volt olvasni amikor Ellával csipkelődik piszkálja de mindezt jó szándékból teszi .

Callum : Ő az aki kiragadja Ellát és lehetőséget ad neki egy jobb életre . Az elején igaz néha kicsit soknak éreztem, hogy Ellát ennyire a fiúkra bízza de ezzel elérte ,hogy szép lassan mindegyik fia feloldódjon .

Brooke Davidson : ők a fiúk mostoha anyja az a tipikus pénzéhes csaj akit nem érdekel szinte semmi más csak hogy bekerüljön a Royal családba és ezért mindent meg is tesz ha helyes ha nem . Nekem egy unszimpatikus szereplő volt. Igaz volt pár jó tanácsa Ella részére
Ella Harper és Reed Royal : igen szándékosan vettem őket egybe mert amit Elláról és Reedről tudnék írni külön az benne van a fülszövegbe . Kezdetbe még csak az ellenszenvet lehet felfedezni Reedben Ella irányába és ami már az elejétől tetszett , hogy Ella felvette a harcot és nem hagyta magát . Később persze lassan kialakul kettőjük között a vonzalom és a szerelmi szikra is .

Következőben hozom a 2. részről is az értékelésemet is :) amit aki olvasta az elsőt igazán várni fogja a függővég miatt

Értékelés : 10/ 9 voltak benne hiányosságok persze ezek nem olyan jelentősek

Borító : Egy igazán igényes borító nincs rajta semmi felesleges tényező és mégis pont emiatt figyelemfelkeltő :)

Szereplők ahogy én elképzeltem őket :

Képtalálat a következőre: „ella harper and reed royal”
Ella Harper
Képtalálat a következőre: „reed royal”
Reed Royal
Képtalálat a következőre: „reed royal”
Royal család 

Szerző : Lina :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése