2018. augusztus 27., hétfő

Erin Watt Megtört ​herceg (A Royal család 2.)


Eredeti cím: Broken Prince
Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 346
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Sorozat: A Royal család 2.

Fülszöveg :

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét. 
Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe. 
Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa. 
Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást. 
Talán igaza van.

Vélemény:

Első mondat : "Sötétség és csend honol a házban, amikor a hátsó ajtón keresztül a konyha melletti előszobába lépek."

Ott folytatjuk ahol az rész véget ért ( itt olvashatjátok az első részről a véleményemet itt olvashatjátok az első részről a véleményemet.Pozitív változást hozott a 2. részben a váltott fejezetek . Végre Reed szemszögéből is olvashatjuk a könyvet .
Külön öröm pedig az hogy ezáltal jobban meg értjük az első rész végén lévő döntést ,hogy miért „ üldözte „ el Reed Ellát
Sokkal több részt kapott a többi Royal fiú is mint az előző részekben és ennek igazán örültem . Easton továbbra is hozza azt a féltő báty szerepet . Nem árulok el nagy meglepetést azzal hogy Ella vissza kerül a Royal palotába . És ott minden a feje tetejére állt és mindenki Reedet okolja a fiúk közül azért hogy Ella elment , Nyilván való hogy azután hogy Brokkeot ott találja Redd szobájába egyből elszalad . Reed miatt az iskolában sincs minden rendben a diákoknak már nincs meg az a személy aki helyre tegye őket . Nem éreztem ezen a könyvön ,hogy ez egy 2 rész nekem sokkal jobban tetszett mint az első . Végig van benne izgalom szenvedély de mellette van azért szomorú rész is .
Callum ebbe a részbe szerencsére többet szerepelt amit hiányoltam az első részből .
A Royal fiúknak persze meg van a maguk titka ami nagy részben kiderül és az olvasó csak kapkodja a fejét a vége felé hogy tudja tartani a lépést . Ella nak és Reed nek ismét voltak vicces közös jeleneteik és persze azért sok olyan is ami inkább szomorú hangvételű volt .
Összességében ez egy nagyon jó könyv :) és alig várom a következő részt főleg egy ilyen függővég után . Ősszel jön a következő rész ha pontos dátum még nincs is de remélem hogy minél hamarabb :). Most ez egy rövidke blog bejegyzés lett mert spoiler mentesen ennyit tudok írni :)

Értékelés : 10/ 9 voltak benne hiányosságok ezért lett ennyi

Borító: Hozta a könyvhöz illő borítót és örülök hogy meghagyta a kiadó az eredeti borítót :)

Szereplők ahogy én elképzeltem őket :




Képtalálat a következőre: „royal fiúk”
Royal fiúk




Szerző : Lina :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése