2019. február 10., vasárnap

Leiner Laura- Bábel


Leiner Laurának már olvastam könyvét, amit ide kattintva elolvashattok, és a facebookon ki van rakva egy bejegyzés, ha ide kattintotok, akkor megnézhetitek azt is! Ha többet szeretnétek tudni a könyvről ide kattintva, elolvashatjátok az oldalunkon a bejegyzést, amiben Leiner Laura pár könyvét mutatjuk be, és ezek között a Bábelt is, amit most hoztam nektek.

Nagyon tetszett a könyv! Bár elég lassan olvastam, mert a tanulás és egy betegség miatt nem volt sok időm rá. 

Fülszöveg: Zsófi tizenhét éves és RHCP rajongói blogot ír, ezért nem is kérdés, hogy az idei Bábelfesztre egész hetes bérletet vesz, hiszen az utolsó nap sztárfellépője a Red Hot Chili Peppers.

Zsófinak ez lesz élete első fesztiválja, amelyen barátaival, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával együtt vesznek részt. Ez pedig azt is jelenti, hogy többnapos, ismeretlen olaszok utáni hajtóvadászat, az orvosi sátorban töltött hosszú órák és a VIP-szekcióba való kétségbeesett bejutási kísérletek is várnak rájuk. A folyamatos bulizás, sátorozás, a koncertek és a legelképesztőbb közös élmények felejthetetlenné teszik ezt a hét napot, sőt, talán az egész nyarat.

„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” (Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója)

Zsófi egy nagyon kedves lány, aki a barátaival elmegy a fesztiválra és velük együtt sátorozik le Napsi bátyja is a barátjával. Ennek a lányok nem örülnek, hiszen tudják, hogy milyen Boldi és sajnos volt már alkalmuk megismerni egy másik barátját is, aminek nem volt jó vége, ezért nem örültek, hogy egy újabbat ismerhetnek meg.

Nekem az egész könyv nagyon tetszett! Bár az elején, és a vége felé volt olyan rész, ami nem tetszett, de összességében nagyon jó volt.

Szereplők:

Értékeléd:10/10

Írta:Ildó:)

1 megjegyzés: